|
Російський психіатр Геннадій крохалів першим у світі переступив заборонену межу сфотографувавши привиди, він зміг розгадати таємницю привидів і знайшов ключ до потойбічному світу. Його відкриття та експерименти визнані у всьому світі, знаменитий японський трилер яскраве втілення ідей Крохалева.
У Росії ж вони до цих пір засекречені навіть після його трагічної загибелі. Дочка вченого переконана, що її батька вбили.
Журналісти спробували відшукати архів талановитого вченого, але марне
Знімки галюцинацій, зроблені Крохалевим: пацієнт стверджував, що він бачить привид чоловіки ...
This image is hidden for guests. Please login or register to see it.
... Пермському психіатра Геннадію Крохалеву вдалося зафіксувати на фотоплівці бачення психічно хворих, що страждають галюцинаціями, ще на початку сімдесятих років. Учений припустив, що отримані знімки є не що інше, як образи потойбічного світу, які проникають у мозок людей зі слабкою енергетичної аурою.
У Росії вченого оголосили божевільним, а за кордоном створюються секретні лабораторії, що працюють за його методом. Крохалева запрошують на міжнародні конгреси, кажуть, що його відкриття гідні Нобелівської премії.
... Іншого хворого переслідував лось ...
... Лікарняна палата. Пацієнта долають кошмари галюцинацій. Незв'язні вигуки дозволяють здогадатися, що відбувається в його запаленому мозку. Ось на нього стрімко мчить лось. Жах близької загибелі змінюється новим жахливим баченням.
Тим часом лікар прикладає до очей фотоапарат, глухо клацає затвор - раз, другий. Після появи плівки лікар бачить на половині кадрів силует бігуна лося, на іншій - змію. З усіма подробицями, виразно, в динаміці. Хворий, якому на той час полегшало, підтверджує відповідність фотознімків пережитої кошмару ...
This image is hidden for guests. Please login or register to see it.
... А цю галюцинацію лікар назвав «гості»
З 1974 по 1996 рік Геннадій крохалів провів зйомки зорових галюцинацій у хворих, що страждають психічними розладами. У дослідах використовувалася маска для підводного плавання для того, щоб створити повну темряву між очима пацієнта і об'єктивом фотокамери. Вченому вдалося зафіксувати на плівку зорові галюцинації у 117 хворих!
Розповіді
Збіги вражали. На фотографіях було чітко видно те, про що в момент зйомки розповідали хворі: «риба», «озеро і лось», «кішка», «кіт у чоботях», «людина», «чорт» та багато іншого.
Геннадій крохалів довів, що зорові образи «привидів», що виникають в мозку людини, передаються на сітківку ока, звідки випромінюються в простір. Психіатр припустив, що всі хворобливі явища припиняються за умови перебування хворого в екранованих (з відсутністю радіохвиль, різних випромінювань і магнітних полів) приміщенні, а при виході з нього поновлюються. Крохалів вважав, що зорові галюцинації у психічно хворих мають зовнішнє походження.
Геннадій крохалів
Ефект екранування, був упевнений учений, доводив існування невидимого тонкого (астрального) світу з негативною енергетикою, відповідним чином впливає на хворого!
Фільм «Дзвінок» став світовою сенсацією, але ніхто з глядачів не знав, що в основу сюжету було покладено ідею Крохалева. Гіпотеза про те, що існують способи впливу на психіку, здатні перетворювати кошмари у свідомості у реальність. За сюжетом «Дзвінка» привид, який несе жах, «записаний» на відеокасету. І кожна людина, яка подивиться її, вмирає в муках.
«Дзвінок» режисер Хідео Наката зняв у 1998-му - за фатальним збігом в цьому ж році загинув крохалів. Ремейки що став хітом фільму жахів зробили в США та Кореї. І у всіх сюжет будується на тому, що записані за допомогою відеотехніки кошмари здатні «оживати» і губити людей.
Жахливий привид з фільму «Дзвінок»
Крохалева теж погубила спроба пізнати «заборонний світ» - так вважає його рідний брат Микола. А єдина дочка вченого відмовляється вірити в те, що смерть батька - самогубство.
- Коли мені повідомили, що папа повісився, я просто не повірила, - згадує єдина дочка Геннадія Крохалева Марина.
- Він завжди хотів, щоб я продовжувала його справу. Ми часто говорили про це. Він мене ще багато чому хотів навчити. Папі було всього 57 років. Перед смертю він часто говорив про свій новий відкритті, яке принесе йому всесвітню славу.
Таємниця
Миколи Крохалева до цих пір не покидає думка провести докладне розслідування за фактом смерті брата.
- За дві години до смерті я говорив з ним по телефону. Гена був бадьорий, ділився планами. Після його загибелі я хотів зробити незалежну експертизу. І мене попередили по телефону невідомі люди: буду копатися - піду за Геною слідом ...
Психіатр крохалів фотографував галюцинації, використовуючи маску для підводного плавання
- Коли батька привезли з моргу, через деякий час на обличчі стали виявлятися дивні червоні плями, схожі на укуси, - з болем виголошує дочка. - А потім я виявила, що в передсмертній записці цифри «23:50» написані не рукою батька ...
Матеріали по фотографуванню зорових галюцинацій зникли - колеги Крохалева стверджують, що незадовго до смерті вчений відіслав їх до Москви, в один із дослідницьких центрів російських спецслужб.
- Після смерті Гени мені запропонували продовжити роботу брата, - ділиться таємницею Микола крохалів. - Казали, що для досліджень планується виділити величезні кошти, необхідне обладнання, але я відмовився. Гена торкнувся забороненій теми, небезпечної для всього людства ...
|